Eprubeta calatoare

Proiectul "Eprubeta calatoare" isi propune sa ofere  copiilor bolnavi de leucemie , sansa unui diagnostic corect, stabilit in urma unor teste genetice ce pot fi lucrate numai in Bucuresti.

Costul unei astfel de analize (Imunofenotipare leucocitara) este de aproximativ 940 lei. Ne propunem sa strangem 9400 lei,necesarul pentru analizele a 10 copii.


  Fiecare donatie, indiferent de valoarea ei,ajuta la scrierea" calatoriei unei eprubete", al carei drum incepe intr-un  salon de oncopediatrie din Romania si Republica Moldova. O calatorie presarata cu multe aventuri, povestite de asistentele medicale, care alina astfel procesul de recoltare. La capatul acestei calatorii, medicii vor afla ce tratament sa prescrie in vederea vindecarii.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

10

Suma:

1,160 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Eprubeta calatoare

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

1,160 RON

Suma:

1

Galantomi:
10 Donatii

Pagini fundraising

Daruiesc zilele mele de nastere copiilor cu afectiuni ale sangelui

Anul acesta de ziua mea vreau sa ajut și sa susțin împreună cu voi, prietenii mei și nu numai, acest proiect al Asociației Navimed. Știți deja

6,400 RON Target
1,160 RON Suma
10 Donatii
18.125% Complete